Идеологът на путинизма  Александър Дугин е бил най-вероятната мишена на

...
Идеологът на путинизма  Александър Дугин е бил най-вероятната мишена на
Коментари Харесай

Атентатът поръчан за Дугин, минути преди взрива отказал да пътува с джипа

Идеологът на путинизма  Александър Дугин е бил най-вероятната цел на терористичния акт, при който нощес почина щерка му Дария.

Според съветски блогъри, които се базират на нищожна информация от специфичните служби Дугин е трябвало да пътува в джипа, само че в последния миг се е отказал. Бомбата избухва минути откакто се е разделил с щерка си и точно поради това се оказал напълно скоро на мястото на атентата. Камерите са го снимали до момента в който джипът и Дария горят в пламъци. Според други непотвърдени публично информации Дугин се е придвижвал с различен автомобил, който е следвал колата на щерка му.

Трагедията се разиграва в подмосковието, до село Болшие Вязьоми. Джипът Land Cruiser на един от идеолозите на " съветския свят " и съветския фашизъм Александър Дугин се е взривил в придвижване. Дария Дугина, която е карала е починала на място.

За в този момент няма в съветските медии версии за поръчителите на атентата, само че познавачи на режима в Кремъл не изключват и мократа поръчка да е пристигнала от самия Путин или от близкото му обграждане.

От известно време Дугин не е измежду любимците на Путин. Властелинът на Кремъл е изгубил интерес към идеолога, който даде нов живот на термина " Новорусия " (Нова Русия), оправдавайки по този метод анексирането на Крим. В съветския обществен живот съвсем не се приказва какво се е случило сред Путин и Дугин, само че шаманът към този момент не е в близкия кръг на диктатора. Възможно е да стартирал някакъв нов развой на пренареждане измежду кремълските прислужници, разясняват от проверяващата платформа InformNapalm.

Не се изключва и версия гърмежът да е обвързван с украинци, които мъчно ще не помнят и простят на Дугин  циничните думи: " Украинцев надо убивать, убивать и убивать, больше разговоров никаких не должно быть. Как профессор я так считаю. "  

Покойната Дария Дугина беше активен  последовател на делото на татко си - четеше лекции и прокламираше концепциите на " евразийството " и съветския империализам. През юли тази година тя попадна под западни наказания, а Дугин е в санкционния лист от 2014-та година. Сред мненията за нещастието се прокрадват и такива, че семейството, която е върл зложелател на Запада е предпочитала техните първокласни коли – джипът и е бил на стойност близо 100 хиляди евро.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР